Yoga en mindfulness in het stadspark

 Yoga en mindfulness in het stadspark
Digiqole ad

Vanmorgen vroeg was er een yoga en mindfulness training in het stadspark van Breda. Yoga is gezond voor lichaam en geest in balans. Meerdere yogaërs relaxed aan het sporten in de ochtend van het evenement.

Milieuvriendelijke lunch

Breng gezond (vegetarisch) eten mee om te delen. De sporters in het stadspark is gevraagd om geen plastic items mee te nemen voor eenmalig gebruik zoals plastic bekers, rietjes, plastic zakken. We zijn goed voor ons lichaam en voor het milieu.

Yoga en mindfulness

Naar een week hardwerken en stress kun je genieten in de natuur van het stadspark onder de groene bladeren en de bomen van het stadspark, samen rustgevende yoga oefeningen gaan doen in de ochtend. Heel fijn meer soepelheid en ontspanning te ervaren na deze yoga oefeningen.

Zo helpen deze oefeningen onder andere tegen: Rugklachten, stress, pijn in de nek, spanningen in het lichaam, slapeloosheid. Dit is ook wel nodig naar een week hard werken en stress op kantoor.

Boom als natuurlijke parasol

Tropisch temperaturen op het strand is het al bijna 30 graden in de volle zon, maar in het stadspark heb je bomen en stuiken. De bomen en de groene bladeren zorgen voor voldoende schaduw en kan het zomaar 8 tot 10 graden koeler zijn.

Digiqole ad

Guido