Vegetarische spaghetti met Hollandse geitenkaas

Deze vegetarische spaghetti is echt de lekkerste en met veel biologische ingrediënten.

Biologische ingrediënten 4 personen:

500 g biologische spaghetti
3 eetlepels biologische olijfolie.
1 ui gesneden
1 teen knoflook fijn gesnipperd.
6 gedroogde tomaten op olie
6 geroosterde paprika’s uit pot en in stukjes gesneden
100 gram zwarte olijven zonder pit in stukjes.
1 blikje tomaten blokjes
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel verse oregano fijngesneden
200 gram Hollandse geitenkaas in blokjes
2 el peterselie fijngehakt

Bereidingswijze

– We beginnen met een pan met water op te zetten
– Als het kookt kan daar (een pak) biologische spaghetti in
– Na 10-12 minuten zal deze gaar zijn en kunnen we deze in een vergiet uit laten lekken.
– Ondertussen kunnen we de ui, olijven en knoflook fijnsnijden.
– Verhit de (gietijzeren) wok en schenk de olijfolie er in.
– Fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.
– Meng de paprika’s, gedroogde tomaat, olijven, tomaat blokjes met vocht, oregano en kappertjes erdoor.
– Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus 10 min. Pruttelen.
– Gooi de vergiet met spaghetti leeg in de wok, voeg daarbij de geitenkaas, schep het door mekaar en breng het op smaak met peper. Eet smakelijk!

Exit mobile version