STEKmarkt in de Bredase wijk de Belcrum is drukbezocht

 STEKmarkt in de Bredase wijk de Belcrum is drukbezocht
Digiqole ad

Naast de kramen met duurzame zelfgemaakte en (h)eerlijke producten is er plek voor je eigen verse biologische groentes, fruit en heerlijke kruiden. STEK is een broedplaats voor kunstenaars en creatieve duurzame maatschappelijk verantwoord ondernemers met eerlijke producten.

STEKmarkt een duurzame plaats voor een oogstmarkt

Gezellig rondkijken en praatjes maken met de creatieve ondernemers houden ook een gezellige markt, waar ze hun handgemaakte en zelfgekweekte groente en kruiden of ambachtelijke producten verkopen.

STEKmarkt in de Bredase wijk de Belcrum

Op een braakliggend bedrijventerrein in de Bredase wijk de Belcrum. Zijn gemiddeld zo’n 25 ondernemers. Zo is er een restaurant, zwammen kwekerij, bakker, fietsenmaker, maar ook een boekhouder. Door samenwerking proberen ze sterker of groter ondernemerschap te kweken. Staat duurzaamheid en innovatie voorrop!

Plaats voor duurzaam denken en doen

Samen voedsel produceren en wat past daar beter bij dan het delen van de oogst uit eigen moestuin of achtertuin, of zelfs van je stadsbalkon? Neem je vers-producten mee en stal ze uit op de STEKMarkt voor voedsel uit de buurt. Of kom zelf kijken en het aanbod en wie weet kun je nog wel iets proeven?

Digiqole ad

Guido