Biologisch recept: Quiche a la maison

Biologisch recept: Quiche a la maison

Biologische ingrediënten

– 5 plakjes bladerdeeg
– Olijfolie, peper, eventueel zout, provencaalse kruiden of zo
– 1 teen knoflook
– 1 kleine ui
– 1 courgette
– 1 rode paprika
– 1 doos kastanje champignons
– 3 eieren
– 100 ml melk
– 150 ml pittige kaas
– 1 beschuit

Bereidingswijze biologisch recept

– Oven voorverwarmen op 220C
– 5 Plakjes bladerdeeg in ingevette quiche vorm leggen,
– Gaatjes erin prikken met vork en een beschuit over de bodem verkruimelen
– Wokken in olie: (5 minuten of niet te lang)
– 1 Knoflook teen en een kleine ui snipperen
– 1 Gesneden courgette en 1 rode paprika erbij
– 1 Doos gesneden kastanjechampignons erbij
– Uit laten lekken in vergiet en in de quiche vorm scheppen
– 3 eieren met 100 ml melk loskloppen, minimaal 1 minuut mixer op hoogste stand
– Peper (en zout) en bijv, provencaalse kruiden/basilicum erbij
– Over het groentemengsel verdelen
– 150 mg pittige geraspte kas erover verdelen
– Ongeveer 25 minuten bakken in midden van voorverwarmde oven op 220C.

Gerelateerde artikelen