Ontdek en verbind je met lokale bedrijven in de buurt. Ben je bijvoorbeeld voor een korte vakantie, een weekend of in verband met werkzaamheden in een voor jou tamelijk onbekend gebied, dan valt het bepaald niet altijd mee om meteen de leukste groene hotspots en de leukste groene bedrijven te vinden. Nog moeilijker is het om dan meteen te weten waar de groene bedrijven gevestigd zijn en zo mogelijk nóg ingewikkelder is het om boeren te vinden die groen leven en eerlijke producten verkopen. Welnu, voor dit toch best grote probleem is nu een oplossing in de vorm van de website groennieuws.nl. Het bespaart je tijd en helpt je bovenal om groene bedrijven te ontdekken én om vervolgens verbinding te maken met die lokale bedrijven.

Ontdek leukste straatjes

Wie een beroep doet op de nieuwe en gebruiksvriendelijke dienst is zo uit de denkbeeldige brand in de zoektocht naar groene hotspots. De website is buitengewoon gebruiksvriendelijk en door een zoekterm in de zoekbalk in te voeren – bijvoorbeeld biologisch restaurant, ontdek straatjes, producten uit de streek of bloemist- ontdek je heel snel de lokale bedrijven in de buurt waar jij je bevindt. Uit de getoonde lijst kies je vervolgens een bedrijf en via de website maak je daarna eenvoudig, snel en rechtstreeks vanaf de pagina een afspraak. Wat dan alleen nog rest is de beoordeling van het door jou gekozen en bezocht bedrijf. Belangrijk, want zo kun je je ervaringen delen met andere mensen die net als jij op zoek zijn. Die mensen kunnen weer hun voordeel doen met jouw ervaringen

Bedrijven krijgen een prachtig podium

groennieuws.nl/regio is overzichtelijk ingedeeld en onderverdeeld in de rubrieken duurzaam, eten en drinken, overnachten, shoppen, streekproducten en uitgaan. De website blijkt nu al een geweldige tool om lokale bedrijven te vinden en vooral te ontdekken. Bedrijven die zich kunnen vinden in de opzet van de website krijgen een prachtig podium om hun bedrijf te presenteren. De bedrijfsvermelding gaat verder dan alleen de adresgegevens, want bedrijven krijgen ruimschoots de ruimte om de bedrijfsfilosofie uiteen te zetten en kunnen als ze willen zelfs foto’s en filmpjes toevoegen. Op die manier krijgt de bezoeker van groennieuws.nl/ al meteen een prima indruk van het bedrijf in bijvoorbeeld streekproducten.

Hoogst gewaardeerde bedrijven

Stel je zoekt een bedrijf dat streekproducten verkoopt. Na het aanklikken van deze categorie op groennieuws.nl/ krijg je de mogelijkheid om te filteren op zaken als de aanwezigheid van wifi, of er in de nabijheid geparkeerd kan worden, of het bedrijf geschikt is voor groepen en of het geschikt is voor mensen in een rolstoel. Je selecteert vervolgens een regio en kunt bovendien kiezen voor welke bedrijven als eerste vertoond worden; bijvoorbeeld eerst de oudste bedrijven of eerst de bedrijven met de hoogste waardering. Door groennieuws.nl/ te raadplegen kom je in elk geval nooit meer voor verrassingen te staan en weet je precies wat je te wachten staat. De nieuwe dienst is een verlengstuk van groennieuws.nl/, een website boordevol groen nieuws in verschillende categorieën als duurzaam, gezondheid, hotspots, nieuws en lifestyle en met blogs en video’s.

Neem contact met ons op voor plaatsen van een groene onderneming in uw regio.