Lekker biologisch couscous maaltijdsalade

Lekker biologisch couscous maaltijdsalade
Deze biologische couscous maaltijdsalade is met name geschikt om met stokbrood met een stuk brie (op de bank) te eten. Mogelijk een glaasje biologische rode wijn erbij, sfeer muziek en de gezelligheid is al in huis.
Ingrediënten
200 g Biologische couscous
50 g Zongedroogde tomaten op olie
1/2 Biologische komkommer
1/2 Plak feta kaas
2 Lente uitjes
10 Knoflook olijven (groen)
1 Theelepel olijfolie
0 Peper naar smaak
0 Bharat kruiden naar smaak
1/4 Bouillonblokje
Bereidingswijze
Pan vullen met 400 milliliter water en laten koken. 1/4 bouillonblokje er door roeren. Vuur uitzetten, couscous erin en doorroeren. 5 min. laten staan. Couscous af laten koelen en in een schaal doen. Daarna alles in een schaal, fijn gesneden komkommer en de lente uitjes en allen overige ingrediënten toevoegen en alles mengen. Eet smakelijk.
