Groen Nieuws lanceert nieuw logo

 Groen Nieuws lanceert nieuw logo

Schrik niet, Groen Nieuws heeft haar logo bijgewerkt. Natuurlijk zijn we nog steeds je vertrouwde platform voor al het duurzame nieuws, maar nu voorzien van een nieuw logo. Na het updaten van onze website naar een nieuw WordPress thema, was het ook tijd om het logo een make-over te geven.

Nog steeds de groenste nieuwssite

Om bij te blijven in de razendsnelle wereld van digitale trends en media, hebben we ons logo van een restyling voorzien. Hierachter schuilt nog steeds hetzelfde platform waar je terecht kunt voor al het nieuws over groen leven en duurzaamheid. Maar, om deze identiteit extra kracht bij te zetten, waren enkele bewerkingen nodig.

Geheel nieuwe site

Je hele ervaring bij Groen Nieuws is in een nieuw jasje gestoken. De website heeft een fris WordPress thema waarmee we je bezoek aangenamer en gestroomlijnder proberen te maken. De bijwerking hiervan is dat het voormalige logo jammer genoeg niet meer in het kleurenplaatje past. Hier hebben we dan maar van geprofiteerd om het bij te werken naar een meer hedendaagse versie die op de koop toe binnen de nieuwe stijl past.

Details maken vaak het verschil

Met dit versimpelde logo ontwerp komen we ook als meer toegankelijk over, wat belangrijk is als we meer mensen bewust willen maken van wat er gaande is in onze sector. De reden hierachter is dat een kleine aanpassing als deze het verschil kan maken tussen een gedateerd logo en een dat met de tijd mee is.

Wij zijn groen!

De kern hebben we natuurlijk behouden. Door een enkele schakering van de kleur groen te gebruiken, lichten we onze boodschap zelfs nog meer uit. We zijn niet meer de website van verschillende tinten groen. Neen, wij zijn het groene platform. Gedaan met ons te verdelen in kleine groepjes; laat ons een grote kliek vormen die samen de wereld tot een betere plaats maakt.