Biologisch paasrecepten

 Biologisch paasrecepten
Digiqole ad

Pasen is het moment van het jaar om gezellig met familie rond de tafel te zitten. Tijd voor de lekkerste paasrecepten, hapjes, paaseitjes en heerlijke recepten uit eigen keuken.

Ingrediënten

– 8 biologische eieren
– Een biologische wortel
– Halve avocado
– 1 eetlepel biologische ketchup
– 1 theelepel biologische mosterd
– 1 eetlepel biologische mayonaise
– 4 zwarte biologische olijvenringen

Bereidingswijze

1. Kook 8 biologische eieren ongeveer 8 minuten in een pan met kokend water.
2. Laat de biologische eieren ‘schrikken’ in koud stromende water.
3. Pel de afgekoelde biologische eieren en snijd deze doormidden.
4. Haal het eigeel uit de biologische eieren en doe in de kom.
5. Samen met de avocado, mayonaise, ketchup en mosterd aan toe.
6. Breng op smaak met een snufje peper.
7. Zet de machine aan en maal tot je een glad mengsel hebt.
8. Blend nu alles samen met een staafmixer
9. Schil de biologische wortel en snijd deze in plakjes van 3 millimeter dik.

10. Kook in steelpan de 8 plakjes wortel in 5 minuten.
11. Snijd de biologische olijven ringetjes door de helft.
12. Dit worden de oogjes en neus van de paashaas.
13. Snijd kleine oortjes uit de plakken winterpeen.
14. Doe het eimengsel in een spuitzak en vul de eitjes.
15. Maak daarna van de olijven de ogen en neus
16. Biologische wortel de oren en snorharen.

Digiqole ad

Guido