Groener dan groen

Groennieuws.nl is begonnen op 1 juni 2015 onder de naam biologisch.website, die gericht was op zaken die vooral te maken hadden met biologische onderwerpen. Al snel bleek dat wanneer je schrijft over deze onderwerpen, relevante punten zoals gezondheid, milieu, dierenleed, ontbossing, mineralen, vitaminen en al dat soort zaken ook een rol spelen. Al snel zijn we deze belangrijke aspecten mee gaan nemen in onze blogs en hebben we onze rubrieken uitgebreid. Zo zijn er nu meer dan 800 diverse blogs die onder andere verdeeld zijn over de rubrieken: gezondheid, moestuin, dieren, duurzaamheid en opmerkelijk nieuws. Maar door deze 800 blogs zijn we wel uit ons ‘groene jasje gegroeid’ waardoor de website langzamer werd en het uiterlijk er ‘veroudert uitzag’. Het was dus de hoogste tijd voor een redesign en vernieuwde technieken om nieuws nog beter te kunnen brengen, waardoor de website in een geheel nieuw ‘groen jasje’ wordt gestoken’. De vernieuwde website is per 1 maart 2019 mooier, sneller en overzichtelijker geworden en beduidend beter!

Onze groene missie

Groennieuws.nl heeft als groene missie de aarde gezond en leefbaar te houden en hoopt dat U ons blijft bezoeken en mogelijk zelfs ondersteunen. Zo verwelkomen we gastbloggers en donateurs met hun steun om de website draaiende te houden. We hopen ook dat groene adverteerders ons bij kunnen staan en we uit kunnen groeien tot een grote website van betekenis met het meest actuele groene nieuws. Neem voor informatie of vragen contact op met de redactie.

Foutje gezien? Mail naar: guido@groennieuws.nl ❤️ We zijn je dankbaar! Hoofdredacteur van het online journalistieke platform Groen Nieuws